Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii informatii Bronze
153 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Proiectul urmăreşte să pună în aplicare un prototip multi-platformă ( ONE STOP SHOP ) de servicii şi informaţii regionale, naţionale privind conţinutul:

* Site optimizat şi accesibil
* Locaţii turistice
* Agenţii Imobiliare
* Agenţii Rent a Car
* Companii de Transport Marfa si Persoane.

Serviciul va furniza informaţii accesibile prin intermediul unui portal web şi prin intermediul telefoanelor mobile, care folosesc serviciile de mesagerie text standard.

Proiectul va funcţiona atât ca un serviciu independent (disponibil gratuit pe web) pentru utilizatori şi ca un serviciu integrat, care pot fi oferit membrilor www.rait.ro

Începând din august 2010, proiectul va identifica şi va angaja un set comun de protocoale şi standarde, pentru a permite căutarea şi regăsirea de date standardizate privind accesibilitatea mediului juridic, facilităţile şi serviciile oferite de Membrii RAIT.

Membrii RAIT şi utilizatorii în cele din urmă să poată introducă propriile date direct în sistem. Proceduri pentru verificarea datelor şi serviciilor la nivel regional şi naţional vor fi propuse şi testate în domeniu.

Această facilitate va oferi fiabilitate sporită de informaţii precum şi un model pentru viabilitatea pe termen lung a serviciului, încurajând o spirală ascendentă a îmbunătăţirii accesibilităţii la locaţii şi site-uri partenere.

RAIT va invita părţile interesate să ia parte la rafinamentul, testarea şi planificarea la nivel UE de desfăşurare a serviciului.

Accentul se va pune în mod special pe branding, design şi promovare a serviciului, astfel încât să asigure recunoaşterea şi acceptarea sa cu sens larg, util şi de încredere sursă de informaţii pentru toate sectoarele mai sus mentionate şi utilizatorii săi din întreagul continent European.
Din Gura in Gura